Kompetence
E-Handel
Digital omstilling
Automatisering
Grøn Digital Omstilling
Tema – Digital bogføring
Tema – Digital sikkerhed og dataetik

Vælg speciale(r)
Vælg først kompetence

Region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Sjælland
Hovedstaden


Fritekstsøgning (uddannelse og fritekst-felter)
Søg f.eks. på rådgivers uddannelsesmæssige baggrund, på rådgivernavn eller –virksomhed, eller blot på et bestemt søgeord (logistik, indkøb, sporbarhed, fakturering mv.).

Søg konsulent til dit projekt


Her på siden kan du finde en rådgiver til dit projekt i SMV:Digital.
Sådan finder du den rigtige rådgiver:
  • Start med at vælge det relevante kompetenceområde
  • Herefter får du vist de forskellige specialer, som knytter sig til kompetenceområdet. Afkryds et speciale, så din søgning bliver mere konkret
  • Du kan nu vælge at sortere rådgiverne på region
  • Fritekstsøgningsfeltet kan du bruge, hvis du vil gøre din søgning meget konkret. Søgningen tager udgangspunkt i den sortering, som du har valgt i de andre afkrydsningsfelter. Der kan fx søges på rådgivers uddannelse, bestemte søgeord som er relevante ift. dit projekt eller på branchefokus osv.
  • Du får nu vist relevante rådgivere. Ved at klikke på ”vis profil” ud fra den enkelte rådgiver, vil du få mere information om rådgiveren, herunder konkret erhvervserfaring, primære og sekundære kompetencer og specialer mv.
Det er en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige rådgivere, så du kan finde den bedst egnede rådgiver til opgaven. Har du problemer med at finde en rådgiver, som passer til dit projekt, kan du til enhver tid få hjælp hos dit lokale Erhvervshus.

Alle rådgivere i databasen er godkendt til at kunne udføre opgaver i regi af SMV:Digital og har indvilliget i at overholde de gældende rådgivningskriterier.