Noget til ApS / The Morning Show


 
Rådgiver Kontakt Profil
Noget til ApS / The Morning Show
Jacob Blæsbjerg
Seest bakke 39
6000 Kolding
Syddanmark
CVR: 42405248
jacob@morningshow.dk
https://morningshow.dk
70605663
71998352
Uddannelse: HA alm. - HD A International marketing - IAA - Elektriker
Stilling: Partner
Erfaring: 7år +

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/blaesbjerg/

Timepris: kr. 950,00

Erhvervserfaring
2002 - 2007 Managing Director, Partner / Bransholm og Blaesbjerg A/S
Solgte i 2007
2013 - 2016 COO / Marketing platform
2018 - 2019 Head of Sales and Marketing / Bixter Work
2021 - 2022 Marketingchef / Waiteer.com

E-Handel (Primær kompetence)


Jeg har siden 2003 arbejdet med online marketing og ehandel. Erfaringer med affiliate marketing, Facebook ads, Google ads specialist, klaviyo partner (email marketing)

YouTuber hvor jeg køre kanalen: The Morning Show - Med Jacob Blaesbjerg. En kanal hvor du har en mulighed for at finde frem til hvem jeg er.


Specialer Bemærkninger
E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger Jeg har arbejdet meget med wordpress - woocommerce - som det primærer platform. Dertil kommer erfaringer med Magento, Ideal.shop og Dandomain.
Udgangspunktet for et systemvalg tages i de kompetencer som den pågældende virksomhed har. Jeg er på den måde ikke "gift" med noget system på markedet.
Besøgsdataanalyse, konverteringsoptimering, business intelligence Abejder i praksis med analyse af de besøgende, SEO analyse og adfærd på de enkelt sider på en give webshop.
Data er afgørende hvorfor jeg ofte finder at et system som klaviyo der med deres gode muligheder for opsamling og behandling af data kan spille en afgørende rolle i optimeringen mod mere online salg på tvært af medier.
Online markedspladser, dropshipping, affiliate marketing Jeg har siden 2003 arbejdet med affiliate marketing, hvor jeg sammen med min partner Kenneth Bransholm stiftede Bransholm og Blæsbjerg. Siden har jeg arbejdet med dropshipping både i egen webshop og for kunder jeg har hjulet med dropshipping og de mange forskellige aspekter der ligger i valget af en leverandør til dropshipping.
Datadreven markedsføring, søgemaskineoptimering (SEO/SEM), sociale medier, e-mail automation Jeg har siden 2014 arbejdet intensivt med SEO optimering, og er med i udviklingen. Bl.a. har jeg lavet mere end 500 videoer som emnet, der strækker sig bredt over en lang periode. SEM - Jeg har google certificeret hvorfor jeg der har papir på at jeg har kompetencerne på plads.
 
Referencer Bemærkninger
Tildinhund.dk Strategisk udbygge forretningen med 2 nye shops (tildinfisk og tildinkat) - Arbejder i dag med Google ads for dem, og sikre at de giver en god return på sped. Dertil kommer opgaver ad hoc, fx Facebook og email marketing med Klaviyo som deres system.
Sadelmagerjanguldborg.dk Flytte webshoppen til et ny hosting og opbygning af nyt design, samt implementere Klaviyo. Samarbejdet har også omfatte strategisk sparing på produkter, og retning for virksomheden. Den praktiske har også omfatte SEO analyse og og optimering af deres wordpress - woocommerce webshop.
deepseapharma.dk The Morning Show eller blot Blæsbjerg har hjulpet mig i 7 år ON/OFF når jeg har haft behov for det indenfor WooCommerce, Shipmondo integration, Storebuddy (integration med E-conomic eller Dinero), Optimering af Keywords etc i WooCommerce. Derudover har Blæsbjerg også haft en finger med i spillet ved Google shopping, Google adwords, og vi har haft løbende dialoger omkring hvad der virkede og ikke virkede for at sikre at man ikke bare brændte penge af.

Digital omstilling (Sekundær kompetence)


Jeg har arbejdet med udvikling af software i flere omgange, og har bl.a. lavet egen affiliate system.

Dvs. jeg har været projektleder på udviklingsprojekter. Når det kommer til koder og kodning kan jeg ikke gøre dette selv, men har en indsigt hvad der fungere og hvorfor gennem mine mange erfaringer med udviking af software og virksomheder. Den største opgave har klar været brand2brand systemets udvikling.

Specialer Bemærkninger
Produktudvikling – digitale løsninger. Herunder simuleringer og Digitale Tvillinger Udviklet eften affiliate system - Det er en krævende opgave der kræver en nøje planlægning og indsigt i de problemsillinger der er med data og opbevaring af data. Jeg er ikke udvikler men projektleder og strategisk part i projekter. Det var et godt system der senere blev solgt som en del af en notering på first north.
 
Referencer Bemærkninger
Brand2brand. Udviklet og solgte senere affiliatesystemet der omfattede alt fra afregning, over statisk på kliks, bannervisninger og salg tracking på tværts af webshops. Systemet var en bærende del af forretningen og uden en oppetid tæt på 100% ville forretningen ikke kunne kunne eksistere.
Min rolle var projektleder og strategisk sparing på udviklingen mod markedet.
Andet:
Rådgiveransvarsforsikring: tryg